ONTDEK EFIT, de toekomst van fitness en afslanken!

Heb je weinig tijd? Ben je geen fan van sporten? Heb je een druk en gestresseerd leven? Heb je last van overtollige kilo’s?….
Dan kan E-fit Beauty & Slim jou de oplossing bieden in 2 x 20 minuten per week.
Bij de Gezondheidsbron beschikken we over de E-fit Beauty & Slim met infrarood.

Heb je weinig tijd? Ben je geen fan van sporten? Heb je een druk en gestresseerd leven? Heb je last van overtollige kilo’s?…. Dan kan E-fit Beauty & Slim jou de oplossing bieden in 2 x 20 minuten per week. Bij de Gezondheidsbron beschikken we over de E-fit Beauty & Slim met infrarood.

Wat is Efit?

Het E-fit toestel maakt gebruik van EMS (Electro Musculaire Stimulatie) technologie dmv e-pads (elektrodenpads) die in een vest, broek en armkuitgordels verspreid zitten. De e-pads sturen verschillende impulsen naar uw spieren, vetweefsel, bindweefsel en huid waardoor de stofwisseling verhoogd wordt.

Je werkt doelgericht overtollige kilo’s weg, je verstevigt alle spiergroepen, je pakt je buikje en cellulitis aan. Doordat je doelgericht werkt op verschillende spiergroepen, krijg je een beter resultaat. We bereiken ook de dieperliggende spieren die bij een gewone training nauwelijks geprikkeld worden

Bij een normale training van 90 minuten spreekt u slechts 30% van de spieren aan. Bij een E-fit training train je in slechts 20 minuten 90% van de spieren. 

Voor de figuuranalyse werken we met de Tanita weegschaal die jou vet-spier en vochtmassa berekenen.

 

VOOR WIE IS EFIT?

Zowel voor mannen als vrouwen van elke leeftijd die op de volgende doelen willen werken:

 • Weinig tijd hebben en snel resultaat willen
 • Zich beter en strakker willen voelen
 • Cellulitis willen wegwerken
 • Vrouwen die net bevallen zijn en hun figuur terug willen
 • Mannen en vrouwen die hun probleemzones willen aanpakken en afslanken
 • Niet zo van sporten houden maar vinden dat ze toch iets moeten doen
 • Gewricht-of rugklachten hebben
 • Verhoging van de stofwisseling en vetverbranding
 • Een aparte spiergroep doeltreffend wil trainen

Je kan kiezen uit 15 verschillende passieve behandelingen. Deze worden gecombineerd met infrarood.

Door de trainingssessies wordt ook de stofwisseling aanzienlijk verhoogd. Velen hebben last van het jojo-effect door de vele diëten. Deze diëten zorgen voor een vertraging van je metabolisme waardoor je het jojo-effect krijgt. De E-fit training zorgt voor het omgekeerde effect doordat ze ook de dieperliggende spieren gaat bereiken. Daardoor ervaart je lichaam een ware boost.

WAT IS HET RESULTAAT VAN EFIT?

Vet verdwijnt, cellulitis vermindert, strakkere spieren, huid wordt steviger, lichtere benen door de lymfecirculatie en niet te vergeten een sterker, slanker en fitter lichaam!

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN INFRAROOD?

 • De spieren worden gerelaxeerd
 • Reduceert pijn bij reuma, artrose, fibromyalgie
 • De rug wordt verstevigd
 • De passieve behandeling voelt zeer aangenaam door de infrarood
 • Figuurcorrectie

HEB JE LAST VAN PIJNLIJKE GEWRICHTEN, RUGPIJN, REUMA?

Met de Beauty & Slim kunnen we ook werken met speciale jassen. Deze jassen zijn ideaal om de romp, buik en rug te verstevigen. Deze bevatten meer e-pads op de rug en schouders. Ook de buikpads zijn groter waardoor deze zone extra gestimuleerd wordt. De infrarood zorgt voor ontspannen spieren en een betere bloedcirculatie. Door de infrarood zal het genezingsproces ondersteund worden.

EFIT OP DRIE NIVEAUS

AFSLANKEN & FIGUURCORRECTIE

Bij De Gezondheidsbron zijn we gespecialiseerd in het aanreiken van een voedingsplan op maat, al dan niet gecombineerd met Efit voor nog sneller resultaat. We kiezen voor een blijvend resultaat, een nieuwe levenswijze.

SPIEROPBOUW

Wil je jouw sportprestaties verbeteren of meer spieren opbouwen? Dan kan E-fit helpen. Door gebruik te maken van de EMS technologie worden verschillende signalen naar de spieren, de vetlaag, de stofwisseling, en de huid gestuurd. In slechts 20 minuten train je 90% van uw spieren!

PIJNREDUCTIE

Last van pijnlijke gewrichten? Pijn in de rug? Wil je jou zwakkere spieren verstevigen maar het je het moeilijk om te bewegen zonder pijn? Met de E-fit kun je je zwakkere spieren versterken.

GEINTERESSEERD?

Wil je de drukke fitnessruimtes vermijden, maar toch een strakker en fitter lichaam met maximale aandacht en professionele begeleiding in een aangename omgeving, dan is E-fit de perfecte keuze voor u.

Kom gerust langs voor meer info of een gratis E-fit sessie en figuuranalyse.

HEB JE VRAGEN? STUUR ONS EEN MAILTJE!

9 + 7 =