AFSLANKEN & FIGUURCORRECTIE

Allemaal dankzij Efit!

Bij De Gezondheidsbron zijn we gespecialiseerd in het aanreiken van een voedingsplan op maat. We kiezen voor een blijvend resultaat, een nieuwe levenswijze.

Tijdens een grondig intakegesprek brengen we je medische achtergrond, je leefgewoonten en doelen in kaart. Op basis van deze gegevens stellen we een voedingsplan op dat eenvoudig toe te passen is al dan niet in combinatie met de E-fit. Net omdat iedereen uniek is en we op maat werken, zijn de slaagkansen veel hoger.

Afslanken is meer dan alleen gezond eten. Afslanken is ook leren omgaan met stress, met emoties, bewustzijn van wat je lichaam nodig heeft. Een blijvende opvolging is een stok achter de deur om een blijvend resultaat te creëren.

COMBINATIE MET EFIT

Om nog sneller resultaat te hebben.

Wil je sneller resultaat en centimeterverlies? Dan kan je kiezen om het unieke voedingsplan te combineren met E-fit. E-Fit maakt gebruikt van EMS technologie. De E-Fit stuurt verschillende signalen naar de spieren, de vetlaag, de stofwisseling, de huid en naar de cellulitis. In slechts 20 minuten train je 90% van uw spieren, terwijl je in een gewone workout in de fitness van 90 minuten, slechts 30% activeert!

Elke spiergroep wordt apart ingesteld zodat optimale resultaten kunnen bereikt worden. Met de E-fit werk je doelgericht overtollige kilo’s weg, verstevig je alle spiergroepen en pak je je buikje aan.

We werken op de volgende zones:

  • De buik: de taille en de love handles
  • De armen: de biceps en triceps
  • De dijen en billen en het achterwerk: de spieren vooraan, achteraan, aan de buitenkant van de dijen
  • De rug: de onderrug

Een E-fit Beauty sessie activeert vetverbranding, verstevigt spieren, verbetert de bloedcirculatie, voert afvalstoffen af en reduceert het vetpercentage.

Wenst u meer info of een gratis proefsessie, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Ontdek meer toepassingen van efit

Ontdek alles over efit

VRAAG HIER JE GRATIS PROEFSESSIE AAN

Gratis proefsessie

1 + 7 =