GEZOND GENIETEN

Met onze gezonde pralines

De Gezondheidsbron is opgericht in 2008. Onze slogan is “ eet- geniet en leef zonder dieet”.

Na mijn opleiding als voedings- gezondheids- en leefwijzeconsulente, ben ik mijn eigen praktijk gestart. Ik begeleid dagelijks mensen naar een gezonde levensstijl.

Door de vraag van vele klanten wat ze kunnen eten bij hun koffie/thee of als tussendoortje ( want een koffie zonder een chocolaatje is voor veel mensen ondenkbaar), ben ik zelf op zoek gegaan naar gezonde ingrediënten zodat de mensen toch nog kunnen genieten van een chocolaatje. Zo is “gezond genieten” ontstaan. Een praline op basis van natuurlijke ingrediënten, geen palmolie, geen kleur- en smaakstoffen. Enkel de zuivere smaken van de natuurlijke ingrediënten. Ze bevatten helemaal geen bewaarmiddelen. Daardoor is de houdbaarheid beperkter. De pralines worden vers bereid door de chocolatier Coldy-Choc uit Oosteeklo.

Daarnaast is er ook bewust gekozen voor het gebruik van een ongeraffineerde trage suiker namelijk kokosbloesemsuiker. Zo kan iedereen genieten van onze lekkernijen.

Voordelen van kokosbloesemsuiker: gezonde, duurzame, natuurlijke suiker geschikt voor mensen die hun suikerconsumptie willen beperken. Deze suiker is ongeraffineerd en wordt gemaakt van de nectar van kokosbloesem, is rijk aan B-vitamines, magnesium, ijzer, zink en kalium. Kokosbloesemsuiker heeft een Glycemische Index van 35, dit betekent dat je er langer energie kunt uithalen en is dus een gezond alternatief voor mensen die last hebben van een verhoogde bloedsuikerspiegel of diabetes type 2.

Ons assortiment bestaat vooral uit pralines. Je kan bij ons ook terecht voor de lactosevrije variant en ook voor gezonde repen.

BESTEL ONZE PRALINES ONLINE

Ontdek ook onze olijfolie

HEB JE VRAGEN? STUUR ONS EEN MAILTJE!

14 + 2 =